Nп/п : 85 из 100
 От   : cshenk                              2:5075/128        01 окт 23 02:27:13
 К    : Cindy Hamilton                                        01 окт 23 05:31:02
 Тема : Re: real trash cooking and it is delicious
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: <cZ2cnUCS38CcRIX4nZ2dnZfqn_qdnZ2d@giganews.com>
2c400a55
@REPLY: uv8.203185@fx15.iad>
c2e27625
@REPLYADDR cshenk <cshenk@virginia-beach.net>
@REPLYTO 2:5075/128 cshenk
@CHRS: CP866 2
@RFC: 1 0
@RFC-References:
<7084fd11-8e83-46cc-b64d-a8b9d189a154n@googlegroups.com> <5177a442-c46d-4b68-9ded-7d5f67f20701n@googlegroups.com>
1@dont-email.me> <81ab11f4-af89-43e5-b075-3966eea5ff46n@googlegroups.com>
1@dont-email.me> <e-ScnR4SyIoJo5P4nZ2dnZfqnPGdnZ2d@giganews.com> 1@dont-email.me>
<Kd6dnQXbO4is4JL4nZ2dnZfqn_adnZ2d@giganews.com> 4@dont-email.me>
<W_SdnZBgJYO6CI34nZ2dnZfqn_GdnZ2d@giganews.com> 1@dont-email.me>
<8p2cne4D3_s2R4z4nZ2dnZfqnPednZ2d@giganews.com> noZ7.106763@fx13.iad>
<ofidnf74gdrBtI74nZ2dnZfqn_adnZ2d@giganews.com> noZ7.5801@fx13.iad> Mec1.11490@fx35.iad>
vMO8.209556@fx16.iad> GHI6.112868@fx17.iad> noZ7.88390@fx13.iad>
<7JqRM.53618$wO91.22529@fx39.iad> 1@dont-email.me> bmw6.11575@fx10.iad>
GHI6.14703@fx17.iad> c.97294@fx09.iad>
uv8.203185@fx15.iad>
@RFC-Message-ID:
<cZ2cnUCS38CcRIX4nZ2dnZfqn_qdnZ2d@giganews.com>
@TZUTC: 0000
@PID: XanaNews/1.20-0cfde51 (x86; Portable
ISpell)
@TID: FIDOGATE-5.12-ge4e8b94
Cindy Hamilton wrote:

> On 2023-09-30, Michael Trew <michael.trew@att.net> wrote:
> > On 9/30/2023 5:28 AM, Cindy Hamilton wrote:
> >> On 2023-09-29, Michael Trew<michael.trew@att.net>  wrote:
> > > > 
> >>> That`s just the same way that my grandmother cut up vegetables.
> Mom >>> wasn`t much of a cook, so I learned from Grandma.
> > > 
> >> So did mine.  My cooking skills developed beyond hers, though,
> because I >> was willing to learn new techniques.
> > 
> > To an extent, I am too, but some things are just more comfortable
> > for me.

> It`s the difference between a child`s drawing and a professional
> artist`s.

> >>> I have nothing
> >>> against cutting boards, but I don`t want to be bothered to pull
> one out >>> and wash it if I can chop up veggies fast enough in my
> hand.
> > > 
> >> Dishwasher.  There`s a reason nearly every house has one.
> > 
> > That`s me, *raises hand* ... I would not put a wooden cutting board 
> > into a dish washing machine.

> Why would you assume a wooden cutting board?  Mine are plastic,
> just so they can go in the dishwasher.

> >> Dull knives are more dangerous than sharp knives.
> > 
> > ...Not in the way that I use them.  YMMV.  I`ve accidentally cut
> > veggies with someone Else`s [sharp] knife the same way I do at
> > home, and I was bleeding profusely in short order.
> > 
> > As I am, paring knife in hand, I can chop a huge stock pot of
> > veggies, nary a cut on an appendage, in 10 minutes, give/take
> > (although I`ve never timed myself).  Yes, I cut up a head of
> > cabbage the same way, quartered first, chopped in hand right over
> > the stock pot.

> Speed isn`t everything.  And I can`t remember the last time I chopped
> a huge stock pot of veggies.  I have a pot of vegetable soup on the
> stove now:  half a large onion, one carrot, two stalks of celery.
> Canned tomatoes and beans.  A box of broth.  Seasonings.  Later,
> frozen green beans, frozen cabbage, and minced fresh parsley.

Made 3/4g veggie stock today.
--- XanaNews/1.20-0cfde51 (x86; Portable ISpell)
 * Origin: usenet.network (2:5075/128)
SEEN-BY: 5001/100 5005/49 5015/255 5019/40 5020/715
848 1042 4441 12000
SEEN-BY: 5030/49 1081 5058/104 5075/128
@PATH: 5075/128 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх