COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        25 мар 24 10:43:36
 К    : All                                                   25 мар 24 18:53:01
 Тема : Feta & Herb Quick Bread
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 44709.fido_cooking@1:124/5016 2a67804d
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
2024 19:12 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: SlyEdit 1.88d (2024-02-16) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cz`s Feta And Herb Quickbread
 Categories: Bread
      Yield: 1 Batch
 
      1 tb Unsalted butter
      2 tb Sesame seeds
  1 1/4 c  All-purpose flour (150 g)
      1 tb Baking powder
      3 lg Organic eggs
    1/4 c  Olive oil (60 ml)
    1/2 c  Plain unsweetened yogurt;
           - +2 tb (150 g)
    1/2 ts Fine sea salt
    1/2 ts Freshly ground pepper
      7 oz Sheep`s milk feta cheese
           - (substitute goat cheese)
           - (200 g)
      1 c  Fresh herb leaves;
           - (flat-leaf parsley, basil,
           - chervil, chives, mint,
           - preferably a mix) (20 g);
           - approximate, loosely
           - packed, roughly chopped
 
  Preheat the oven to 175┬░C (350┬░F).
  
  Butter a 24x12cm (9x5") loaf pan and sprinkle half the sesame seeds
  onto the bottom and sides, shaking the pan to coat.
  
  Combine the flour and baking powder in a bowl.
  
  In a medium mixing bowl, whisk together the eggs, oil, yogurt, salt,
  and pepper. Stir in the cheese and herbs.
  
  Fold the flour mixture into the egg mixture. Don`t overmix the
  batter, it`s okay if a few lumps remain.
  
  Pour the batter into the prepared pan, level the surface with a
  spatula, and sprinkle with the remaining sesame seeds.
  
  Put into the oven to bake for 40 to 50 minutes, until the loaf is
  golden and a knife inserted in the center comes out clean. Allow to
  cool for a few minutes and run a knife around the pan to loosen.
  Unmold and transfer to a rack to cool. Cut in slices or cubes just
  before serving, slightly warm or at room temperature.
  
  Notes:
  
  The bread can be made a day ahead. Wrap tightly and keep in the
  fridge. I like to prepare it halfway the day before: I measure and
  mix the dry ingredients in one bowl, and the wet ingredients in
  another, which I cover and refrigerate. The next day, all that`s left
  to do is combine the two and bake.
  
  Recipe FROM: 
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 1/120 10/0 1 15/0 18/0 200 50/109 90/1
102/401 103/1 705 105/81
SEEN-BY: 106/1 201 987 116/116 120/302 616 123/0
10 25 126 160 180 200 755
SEEN-BY: 123/3001 124/5014 5016 128/260 129/305
130/330 135/115 225 153/757
SEEN-BY: 153/7715 154/10 30 40 50 700 214/22
218/0 1 109 215 601 700 720 810
SEEN-BY: 218/840 850 860 870 880 900 930 940
220/90 221/1 6 222/2 226/18 30
SEEN-BY: 226/70 227/114 229/110 112 113 206 307
317 400 426 428 470 664 700
SEEN-BY: 240/1120 250/1 266/512 275/1000 282/1038
291/111 292/854 299/6 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 335/364 341/66 234 342/200
387/21 25 396/45 450/1024
SEEN-BY: 460/58 463/68 467/888 633/280 712/848 1321
770/1 2320/105 3634/0 12
SEEN-BY: 3634/24 27 56 57 119 5005/49 5019/40
5020/400 715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/8 5058/104 5061/133
SEEN-BY: 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 124/5016 396/45 229/426 218/700 840 221/6
154/10 3634/12 5020/1042
@PATH: 5020/4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх