COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Carol Shenkenberger                 1:275/100         25 мар 24 17:13:29
 К    : All                                                   25 мар 24 00:31:02
 Тема : Charlotte`s cooking
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 22216.cooks@1:275/100 2a6775c1
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.14a-Win32 Dec 31 2006 MSC
1200
@TID: SBBSecho 2.11-Win32 r1.182 Dec 31 2006 MSC
1200
Where she is now, she gets a barracks to use when inport.  Very minimal cooking
gear and no hot plates/burners allowed.   She has a 1cup kerig (also makes hot
water for ramen) and a rice maker (grin).  Her roomate has a small sandwich
maker.

With limitations like that, she`s developed some of her own recipes.  Oh, her
rice maker has a steamer insert like mine.

Charlotte`s cream of shrimp rice

1 cup rice
1.5 cups water
1 can cream of shrimp soup
6 shrimp and 1-2 fishballs in steamer top.

Mix water, rice and soups in bottom container and add steamer items to top. 
Turn on and let rest on warm for 30 minutes after finished to absorb more
water.  Add steamed top to bowls or serve on side.  Add salt and pepper to
taste.

  xxcarol
--- SBBSecho 2.11-Win32
 * Origin: Shenks Express (1:275/100)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 138/146 153/7715 154/10 222/2 229/426
240/1120 250/1 261/38 275/0 91
SEEN-BY: 275/98 100 301 1000 299/6 301/1 342/11
450/1024 463/68 467/888
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5005/49 5019/40
SEEN-BY: 5020/715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/128 5083/444 5090/958
@PATH: 275/100 153/7715 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх