COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         24 мар 24 16:41:00
 К    : All                                                   24 мар 24 12:45:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 391
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 40059.fido-cooking@1:3634/12 2a68689f
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cowboy Chicken
 Categories: Poultry, Vegetables, Chilies, Herbs, Cheese
      Yield: 4 Servings
 
      4    (4 oz ea) boned, skinned
           - chicken breast halves
      1 ts Paprika
      1 ts Chilli spice mix
    1/2 ts Ground cumin
    1/2 ts Cayenne pepper
      4 tb Olive oil; divided
    1/2 lg Onion; sliced lengthwise
    1/2 lg Red bell pepper; sliced
      2 cl Garlic; minced
     15 oz Can black beans; rinsed,
           - drained
 14 1/2 oz Can fire-roasted diced
           - tomatoes
     11 oz Whole kernel corn; drained
      4 oz Can chopped green chilies
    1/2 c  Crumbled Cotija cheese
 
  Pound the chicken breasts with a meat mallet until
  theyтАЩre even in thickness, about 1/2". Place the chicken
  between sheets of plastic wrap for easy cleanup.
  
  In a small bowl, stir together the paprika, chili
  powder, cumin and cayenne. Sprinkle half of the spice
  mixture over the chicken. Let sit for 15 minutes to let
  the spices flavor the chicken.
  
  In a large cast iron skillet, heat 2 tablespoons oil
  over medium heat until hot. Saute the chicken until
  lightly browned and no longer pink, about 4-6 minutes
  per side. Remove from the pan and set aside.
  
  In same pan, heat 2 tablespoons oil over medium-high
  heat. Saute the peppers and onion until tender. Add the
  garlic and cook an additional minute, taking care not to
  burn the garlic, which will make it bitter. Stir in the
  black beans, tomatoes, corn, green chiles and remaining
  spice mix and bring to a boil. Stir well and remove from
  heat.
  
  Heat the broiler. Return the chicken to the pan along
  with the vegetable mix. Sprinkle cheese across the top.
  
  Broil 1" - 2" from heat until the cheese is melted,
  about 2-3 minutes.
  
  Serve with white or brown rice, cilantro and lime
  wedges, if desired.
  
  Kelsey Dimberg
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Pogo says: "If you can`t vote my way, vote anyway, but VOTE!" 
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
5090/958
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх