COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         24 мар 24 16:42:00
 К    : All                                                   24 мар 24 12:45:02
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 395
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 40063.fido-cooking@1:3634/12 2a6868a3
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: No-Bake Peanut Butter Cheesecake
 Categories: Cakes, Desserts, Dairy, Chees, Nuts
      Yield: 16 servings
 
     18    Oreo cookies; finely
           - crushed
    1/3 c  Butter; melted

MMMMM-----------------------MOUSSE LAYERS----------------------------
  1 1/4 c  Heavy whipping cream
      5 oz Cream cheese; softened
      2 tb Butter; softened
    3/4 c  Creamy peanut butter
  1 1/4 c  Confectioners` sugar
      5 oz Bittersweet chocolate;
           - chopped
  3 1/2 oz Milk chocolate candy bar;
           - chopped
    1/3 c  Sugar
    1/4 c  Milk
      1 ts Vanilla extract

MMMMM--------------------------GANACHE-------------------------------
      6 oz Bittersweet chocolate;
           - chopped
    2/3 c  Heavy whipping cream
      1 ts Vanilla extract
 
  Combine cookie crumbs and butter. Press onto the bottom
  of a greased 9" springform pan.
  
  In large bowl, beat cream until stiff peaks form. In
  another large bowl, beat cream cheese, butter and peanut
  butter until smooth; beat in confectionersтАЩ sugar. Fold
  in half of the whipped cream. Spread evenly over crust.
  Refrigerate while preparing the next layer.
  
  Place bittersweet and milk chocolates in a small bowl.
  In a small saucepan, combine sugar and milk; bring just
  to a boil, stirring constantly to dissolve sugar. Pour
  over chocolate; stir with a whisk until smooth. Stir in
  vanilla. Cool to room temperature, stirring
  occasionally. Fold in remaining whipped cream. Spread
  evenly over peanut butter layer. Freeze 2 hours or until
  firm.
  
  For ganache, place chocolate in a small bowl. In a small
  saucepan, bring cream just to a boil. Pour over
  chocolate; whisk until smooth. Stir in vanilla. Cool to
  room temperature or until ganache thickens to a
  spreading consistency, stirring occasionally. Spread
  over cheesecake. Refrigerate 1 hour or until set. Remove
  rim from pan.
  
  JaNon Furrer, Prescott, Arizona
  
  Makes: 16 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "A joke`s a very serious thing" -- Charles Churchill
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
5090/958
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх