COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         24 мар 24 16:43:00
 К    : All                                                   24 мар 24 12:45:03
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 400
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 40068.fido-cooking@1:3634/12 2a6868a8
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Herb-Crusted Pork Loin
 Categories: Pork, Herbs, Cheese, Wine, Breads
      Yield: 10 servings
 
      1 ts Ground mustard
      1 ts Lemon-herb seasoning
      1 ts Salt
    1/2 ts Pepper
      4 lb Bone-in pork loin roast
      2 tb + 1/4 c olive oil; divided
      1 tb Dijon mustard
  1 1/2 c  Soft bread crumbs
    1/2 c  Grated Parmesan cheese
    1/4 c  Minced fresh basil
           +=OR=+
      4 ts Dried basil
      2 ts Minced fresh thyme
      2 ts Minced fresh rosemary
      2 cl Garlic; minced
      1 c  White wine or chicken broth
 
  In a small bowl, combine the ground mustard, herb
  seasoning, salt and pepper; rub over roast. In a large
  skillet, brown roast in 2 tablespoons oil. Place roast
  fat side up on a rack in a shallow roasting pan. Brush
  top with Dijon mustard. Combine the bread crumbs,
  cheese, basil, thyme, rosemary, garlic and remaining
  oil; press onto roast.
  
  Bake, uncovered, @ 350┬║F/175┬║C for 1 1/2 to 1 3/4 hours.
  Place on a warm serving platter. Let meat stand for 15
  minutes before slicing.
  
  Stir wine into roasting pan, scraping to loosen browned
  bits. Pour into a small saucepan. Bring to a boil over
  medium-high heat; cook until reduced by half. Serve with
  roast.
  
  Lindsay D. Mattison, Toad Squat, Arkansas
  
  Makes: 10 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... This much I know. If you are what you eat, then I only wanna eat good stuff
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
5090/958
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх