COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        25 мар 24 18:08:00
 К    : All                                                   25 мар 24 14:49:03
 Тема : Top 10 Lemon Recipes - 03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 154036.cooking@1:2320/105 2a6a456d
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Salmon w/Dill Sauce & Lemon Risotto
 Categories: Citrus, Seafood, Vegetables, Herbs, Rice
      Yield: 4 servings
 
MMMMM---------------------------SAUCE--------------------------------
    1/2 c  Mayonnaise
    1/4 c  Sour cream
      1 tb Chopped green onion
      1 tb Lemon juice
  1 1/2 ts Snipped fresh dill
           +=OR=+
    1/2 ts Dill weed

MMMMM--------------------------RISOTTO-------------------------------
  3 1/2 c  Chicken broth
      2 tb Olive oil
      1    Shallot; fine chopped
      1 c  Uncooked arborio rice
      1 cl Garlic; minced
      2 ts Grated lemon zest
    1/4 ts Pepper

MMMMM---------------------------SALMON--------------------------------
      4    Salmon fillets; 6 oz ea
    1/2 ts Salt
    1/4 ts Pepper
      2 tb Olive oil
 
  In a small bowl, mix sauce ingredients. Refrigerate,
  covered, until serving.
  
  In a small saucepan, bring broth to a simmer; keep hot.
  In a large saucepan, heat oil over medium heat. Add
  shallot; cook and stir until tender, 1-2 minutes. Add
  rice and garlic; cook and stir until rice is coated, 1-2
  minutes.
  
  Stir in 1/2 cup hot broth. Reduce heat to maintain a
  simmer; cook and stir until broth is absorbed. Add
  remaining broth, 1/2 cup at a time, cooking and stirring
  until broth has been absorbed after each addition, until
  rice is tender but firm to the bite, and risotto is
  creamy. Remove from heat; stir in lemon zest and pepper.
  
  Meanwhile, sprinkle fillets with salt and pepper. In a
  large skillet, heat oil over medium heat. Add fillets;
  cook until fish just begins to flake easily with a fork,
  6-8 minutes on each side. Serve with sauce and risotto.
  
  Amanda Reed, Nashville, Tennessee
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Hangovers make drunks a tougher breed of character.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 222/2 240/1120
250/1 275/1000 299/6 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5005/49 5019/40
5020/715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/8 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444 5090/958
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх