COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        25 мар 24 18:09:00
 К    : All                                                   25 мар 24 14:49:04
 Тема : Top 10 Lemon Recipes - 10
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 154043.cooking@1:2320/105 2a6a4574
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Lemon Chicken Pasta
 Categories: Poultry, Pasta, Vegetables, Citrus, Cheese
      Yield: 6 servings
 
      4    (6 oz ea) boned, skinned
           - chicken breast halves
      1 ts Salt; divided
    1/4 ts + 1/8 ts pepper; divided
    1/2 c  A-P flour
      8 oz Uncooked capellini or angel
           - hair pasta
      3 tb Olive oil; divided
    1/4 c  Peeled, thin sliced garlic
           - cloves
      1 c  White wine or chicken broth
      2 tb Lemon juice
    1/2 c  Grated Parmigiano-Reggiano
           - cheese
    1/3 c  + 3 tb minced fresh parsley;
           - divided
           Lemon wedges; opt
 
  Pound chicken breasts with a meat mallet to 1/4"
  thickness. Sprinkle with 1/2 teaspoon salt and 1/4
  teaspoon pepper. Place flour in a shallow bowl. Dip
  chicken in flour to coat both sides; shake off excess.
  
  Cook pasta according to package directions for al dente.
  Meanwhile, in a large skillet, heat 2 tablespoons oil
  over medium heat. Add chicken; cook 2-3 minutes on each
  side or until no longer pink. Remove and keep warm.
  
  In same pan, heat remaining oil over medium heat; add
  garlic. Cook and stir 30-60 seconds or until garlic is
  lightly browned. Add wine to pan; increase heat to
  medium-high. Cook, stirring to loosen browned bits from
  pan, until liquid is reduced by half. Stir in lemon
  juice.
  
  Drain pasta, reserving 1/2 cup pasta water; place in a
  large bowl. Add cheese, 1/3 cup parsley, half of the
  garlic mixture, and remaining salt and pepper; toss to
  combine, adding enough reserved pasta water to moisten
  pasta. Serve with chicken. Drizzle with remaining garlic
  mixture; sprinkle with remaining parsley. If desired,
  serve with additional Parmigiano-Reggiano cheese and
  lemon wedges.
  
  Aileen Rivera, Bronx, New York
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "The only winner of the War of 1812 was Tchaikovsky" - Solomon Short
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 222/2 240/1120
250/1 275/1000 299/6 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5005/49 5019/40
5020/715 828 830 848 1042
SEEN-BY: 5020/4441 12000 5030/49 1081 5053/51
5054/8 5061/133 5075/128
SEEN-BY: 5083/444 5090/958
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх