COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        26 мар 24 10:25:55
 К    : All                                                   26 мар 24 18:41:02
 Тема : Crockpot Lamb Curry
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 44726.fido_cooking@1:124/5016 2a68cdb9
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
2024 19:12 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.88d (2024-02-16) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow Cooker Indian Lamb Curry
 Categories: Indian, Lamb
      Yield: 4 Servings
 
    500 g  Lamb or mutton
      2 tb Cooking oil
    200 g  Baby potato; halfed
      2    Green cardamom
      3    Cloves
      1    Cinammon stick (1")
      1    Bay leaf
    300 g  Onion; fineley chopped
      1 tb Ginger garlic paste; heaping
  1 1/2 ts Coriander powedr
      1 ts Cumin powder
      1 ts Turmeric powder
      1 ts Kashmiri chili podwer
      1 ts Red chili powder
      1 ts Garam masala
      1 lg Plum tomato; blanched and
           -chopped
           Salt; to taste
 
  Preparation time: 15 minutes
  Cooking time: 5 hours
  
  Slow Cooker Indian Lamb Curry is what you would need on a cold winter
  night. This is the best ever lamb curry and I can vouch for that.
  
  Heat oil in a heavy bottom pan.
  
  Add halved baby potatoes to the oil and fry for 5 minutes. Once the
  potato is slightly roasted, remove from oil with a slotted spoon.
  Keep aside.
  
  To the same pan, in the remaining oil add whole spices. Let it become
  aromatic.
  
  Add chopped onions. Cook onions till soft and starts to brown.
  
  Add ginger-garlic paste. Cook untill the raw smell goes off.
  
  Add blanched tomato. Cook until the onion-tomato mixture starts to
  come together.
  
  Add all the spices. Cook the mixture until oil start to ooze from the
  sides.
  
  Add Lamb pieces. Cook for 5 minutes on medium heat. This step is
  required to brown the meat a little bit befor putting in the slow
  cooker.
  
  Then shift everything to the pre-heated slow cooker.
  
  Cook on low heat for 4 to 5 hours or 2-1/2 to 3 hours on high
  temperature. Stir a couple of times in between.
  
  If required add 1/2 to 1 cup of hot water for thinner gravy.
  
  Garish with fresh coriander and serve with rice/naan/paratha.
  
  Recipe by Subhasmita Panig
  
  Recipe FROM: <https://theflavoursofkitchen.com/
  slow-cooker-indian-lamb-curry/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 15/0 18/200 50/109 90/1 102/401
103/1 705 105/81 106/1 201
SEEN-BY: 106/987 124/5014 5016 128/260 129/305
130/330 135/225 153/7715
SEEN-BY: 154/10 214/22 218/0 1 109 215 601 700
720 810 840 850 860 870 880
SEEN-BY: 218/900 930 940 221/1 6 226/30 227/114
229/110 112 113 206 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 387/21 25
SEEN-BY: 396/45 450/1024 460/58 463/68 467/888
633/280 712/848 3634/12
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444 5090/958
@PATH: 124/5016 396/45 229/426 218/700 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх