COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        26 мар 24 10:26:22
 К    : All                                                   26 мар 24 18:41:02
 Тема : Robert May`s Braised Brisket
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 44728.fido_cooking@1:124/5016 2a68cdd6
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
2024 19:12 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: SlyEdit 1.88d (2024-02-16) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Robert May`s Braised Brisket
 Categories: Beef
      Yield: 4 Servings
 
      2 lb Brisket
      2 c  Yellow onion; sliced
      1 tb Salt
      1 ts Black peppercorns
    1/2 ts Whole cloves
    1/4 ts Mace
    750 ml Bottle red wine; ideally;
           -French claret or Bordeaux
      4 c  Cabbage; sliced
      1 tb Balsamic vinegar
      2 tb Capers
    1/2    Baguette or other bread
 
  Preheat your oven to 325┬░F. Pat the brisket dry and then place it in
  a large pot fitted with a cover. Add onions, salt, black peppercorns,
  whole cloves, and mace. Pour in wine, cover, and place in the oven
  for 1 hour.
  
  After the brisket has cooked for 1 hour, carefully flip it over.
  
  After it has cooked for 1-1/2 hours, add cabbage, vinegar, and capers.
  
  Check it at the 2-1/2 hour mark. It should be tender when poked with a
  fork. If not, give it more time. If the cabbage is crowded, rearrange
  as necessary for even cooking.
  
  To serve, cut your bread into cubes and arrange them on a platter.
  Remove the brisket and set it on a cutting board to rest. Remove the
  cabbage and onions and place them on top of the bread. Reduce
  remaining cooking liquid for ten minutes until it thickens. Slice the
  brisket thinly, and place on top of the cabbage, onions, and bread.
  Pour the reduced sauce over the whole dish. Serve immediately.
  
  Notes:
  
  This satisfying dish will serve four to six people. The cubes of
  bread that May calls `sippets` are a common ingredient in meat dishes
  from this period. They efficiently and deliciously soak up the rich,
  flavorful sauce.
  
  Recipe by Marissa Nicosia
  
  Recipe FROM: <https://www.folger.edu/blogs/shakespeare-and-beyond/
  british-beef-french-style-robert-mays-braised-brisket/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 15/0 18/200 50/109 90/1 102/401
103/1 705 105/81 106/1 201
SEEN-BY: 106/987 124/5014 5016 128/260 129/305
130/330 135/225 153/7715
SEEN-BY: 154/10 214/22 218/0 1 109 215 601 700
720 810 840 850 860 870 880
SEEN-BY: 218/900 930 940 221/1 6 226/30 227/114
229/110 112 113 206 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 387/21 25
SEEN-BY: 396/45 450/1024 460/58 463/68 467/888
633/280 712/848 3634/12
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444 5090/958
@PATH: 124/5016 396/45 229/426 218/700 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх