COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          26 мар 24 16:43:56
 К    : All                                                   26 мар 24 12:36:02
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 02
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6603f256
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Masala Dal
 Categories: Vegetables, Herbs, Chilies
      Yield: 4 servings
 
  1 1/2 c  Yellow split peas; rinsed
    1/2 ts Turmeric
  1 1/2 ts Coarse kosher salt; more to
           - taste
    1/2 c  Ghee or vegetable oil
      1 ts Cumin seeds
      1 lg Yellow onion; fine chopped
    1/4 ts Crushed red pepper; more to
           -  taste
           Chopped fresh cilantro; for
           - topping
 
  Combine the split peas, turmeric and 4 1/2 cups water in
  a 6 to 8 quart slow cooker. Cook on high until the peas
  are tender and easily crushed between your fingers,
  about 4 hours. (This keeps well on warm for at least
  four more hours.)
  
  Add the salt to the peas, then use a whisk to beat the
  peas vigorously; they should disintegrate fairly easily
  into a smooth pur├йe.
  
  In a 12" skillet, warm the ghee over medium-high heat
  until a cumin seed sizzles vigorously as soon as itтАЩs
  dropped in. Add the cumin seeds and let them sizzle for
  10 seconds, then add the onion and cook, stirring
  constantly, until the onion shrinks, shrivels and gets
  very deeply browned, 10 to 18 minutes. If the onions
  threaten to blacken, turn down the heat and/or add a
  spoonful of cold water. Pay special attention to the
  last 5 minutes or so, after the onions have shriveled
  and started to brown; stir constantly and let them
  frizzle and darken, but not blacken. Immediately add the
  red pepper to the tadka, then pour the onions, spices
  and all the perfumed ghee into the dal. Swirl loosely.
  Taste and add more salt and/or crushed red pepper, if
  you like. Top with cilantro and serve.
  
  Recipe from: Julie Sahni
  
  Adapted by: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... "Nothing you can`t spell will ever work." -- Will Rogers
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 396/45 450/1024 460/58 463/68
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5005/49 5019/40
SEEN-BY: 5020/400 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх