COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          26 мар 24 16:44:07
 К    : All                                                   26 мар 24 12:36:02
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 03
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6603f257
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Whole Chicken
 Categories: Poultry, Vegetables, Herbs
      Yield: 5 servings
 
      5 lb Chicken; trimmed of excess
           - fat
           Salt & black pepper
      6 lg Garlic cloves; peeled
      2 tb Extra-virgin olive oil; more
           - for the pot
      1 lg Onion; in 1/4" slices
      1 lg Carrot; peeled, quartered
           - lengthwise
      2 ts Smoked paprika
      1 ts Ground turmeric
 
  Pat the chicken dry with paper towels and season it
  generously all over (inside the cavity as well) with 5
  to 7 teaspoons of salt, depending on the weight of your
  bird, and about 2 teaspoons of pepper. If your chicken
  is smaller than 4 pounds, reduce salt to 3 1/2 to 4
  teaspoons. (This can be done up to 24 hours in advance
  and the chicken kept in the refrigerator, uncovered.
  Take the chicken out of the refrigerator 30 minutes
  before cooking.) Place half of the garlic cloves inside
  the cavity of the chicken.
  
  Drizzle the bottom of a 6 to 7 quart slow cooker with
  about 1 tablespoon olive oil. Arrange the onion slices
  in a single layer, and place the carrot sticks on top to
  create a rack for the chicken to rest on. Place the
  chicken on top of the carrot sticks, drizzle with 2
  tablespoons of olive oil, and sprinkle the paprika and
  turmeric all over the top and sides of the chicken,
  including the nooks and crannies of the wings and the
  legs. Scatter the remaining garlic around the sides.
  Cover and cook on low for 6 to 7 hours, or on high for
  3-1/2 to 4 hours, until cooked through.
  
  By: Naz Deravian
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Right-wingers shocked & horrified to discover that young people vote.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 396/45 450/1024 460/58 463/68
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5005/49 5019/40
SEEN-BY: 5020/400 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх