COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          26 мар 24 16:44:18
 К    : All                                                   26 мар 24 12:36:02
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 04
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6603f258
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow Cooker White Chicken Chilli
 Categories: Poultry, Herbs, Beans, Chilies, Vegetables
      Yield: 7 Servings
 
      3 tb Unsalted butter
      1 lg Onion; fine chopped
           Salt
     10 cl Garlic; fine chopped
           +=OR=+
      1 tb (heaping) garlic granules
      1    Jalapeno; seeded, minced
     12 oz (3 cans) chopped green
           - chilies
      2 ts Ground cumin; more to taste
      2 ts Onion powder
      1 ts Dried oregano
    1/2 ts Ground cayenne;more to taste
      2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
      3 c  Chicken stock
     28 oz (2 cans) great Northern
           - beans; drained, rinsed
  1 1/2 c  Frozen corn
      1 c  Fine chopped fresh cilantro;
           - optional
      1    Lime; juiced
           Pickled jalapeno slices,
           - sliced scallion, cubed
           - avocado and sour cream,
           - for serving
 
  In a large Dutch oven, melt the butter over medium heat.
  Add the onion, season with salt and cook, stirring
  occasionally, until the onion is softened & translucent,
  about 8 minutes. Add the garlic and jalapeno and cook
  until fragrant, about 1 minute. Add the chopped green
  chilies, cumin, onion powder, oregano and cayenne and
  stir until fragrant, 1 to 2 minutes.
  
  Transfer the mixture into a 5 to 8 quart slow cooker.
  Generously season the chicken thighs with salt and add
  them to the pot. Stir in 3 cups chicken stock and the
  beans. Cover and cook on low until chicken is tender,
  4 to 6 hours.
  
  Shred the chicken using two forks. (You can do this
  directly in the pot, or remove the chicken to a bowl,
  shred it, then return it to the pot.) Stir in the frozen
  corn, cover and cook until warmed through, about 10
  minutes. Stir in the cilantro, if using, and lime juice.
  Season to taste with salt.
  
  Serve in bowls and pass the toppings at the table.
  
  UDD NOTE: I used garlic granules instead of chopped
  garlic cloves. I may increase the amount next go.
  
  By Sarah DiGregorio
  
  Yield: 6 to 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Kitchen
 
MMMMM

... Wrinkled Was Not One of the Things I Wanted to Be When I Grew Up
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 396/45 450/1024 460/58 463/68
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5005/49 5019/40
SEEN-BY: 5020/400 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх