COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          26 мар 24 16:44:39
 К    : All                                                   26 мар 24 12:36:02
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 06
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6603f25a
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Curried Sweet Potato Soup w/Coconut & Kale
 Categories: Potatoes, Greens, Vegetables, Nuts
      Yield: 6 servings
 
  2 1/2 lb Sweet potatoes; peeled; in
           - 1" to 2" chunks
      1 md Sweet onion; chopped
      5 lg Garlic cloves
      2 tb Coconut oil
      2 tb (packed) light brown sugar
      1 ts Turmeric
    1/2 ts Kosher salt; more to taste
      4 oz Jar red curry paste
     13 oz Can full-fat coconut milk
      1 c  Smooth peanut butter
           Juice of 1 lime; more to
           - taste
      5 oz (1 md bunch) baby kale or
           - spinach; stemmed, chopped
           Roasted, salted peanuts; for
           - topping
 
  Combine the sweet potatoes, onion, garlic, oil, sugar,
  turmeric and salt in a 5 to 8 quart slow cooker. Add
  more than half of the jar of curry paste (about ? cup)
  and 1 cup of water. Stir to combine all the ingredients
  and cook on low until the potatoes are quite tender,
  about 8 hours.
  
  Add the coconut milk, peanut butter, remaining curry
  paste and 2 1/2 cups water to the slow cooker. Using an
  immersion blender, pur├йe the soup until it is uniformly
  creamy. Add the lime juice and the kale, and stir to
  combine. Cook on low until the greens are wilted and
  tender, about 10 minutes. Stir in more warm water if you
  would like a looser texture. Taste and add more lime
  juice or salt if necessary. Serve in bowls with peanuts
  on top.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... My taste buds were unprepared much like an Amish in Las Vegas
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 396/45 450/1024 460/58 463/68
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5005/49 5019/40
SEEN-BY: 5020/400 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх