COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          26 мар 24 16:44:48
 К    : All                                                   26 мар 24 12:36:03
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 07
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6603f25b
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Corn Pudding
 Categories: Vegetables, Dairy, Grains, Chilies, Cheese
      Yield: 8 servings
 
           Nonstick cooking spray or
           Vegetable oil
      1 c  Whole milk
    1/2 c  Sour cream
      3 lg Eggs
      3 tb Unsalted butter; melted,
           - cooled
      2 tb Oil
      3 oz A-P flour (1/3 cup)
    1/2 c  Medium-grind cornmeal; pref
           - stone-ground
      3 tb Granulated sugar
      1 tb Baking powder
      2 ts Kosher salt
      4 c  Corn kernels; cut from 5
           - small ears
           +=OR=+
     20 oz (2 bag)s frozen corn;
           - thawed
      3    Scallions; thin sliced
      2    Jalapenos; stemmed, fine
           - chopped
      4 oz Grated sharp Cheddar
 
  Generously coat the interior of a 6 to 8 quart slow
  cooker with nonstick cooking spray or vegetable oil. In
  a large liquid measuring cup or bowl, whisk together the
  milk, sour cream, eggs, butter and oil until uniformly
  combined. In a large bowl, stir together the flour,
  cornmeal, sugar, baking powder and salt. Add the corn,
  scallions and jalape├▒o, and stir to combine. Add the wet
  ingredients and the cheese, and fold until just
  combined.
  
  Pour the mixture into the slow cooker. Cover and cook on
  high until the pudding is browned and firm around the
  edges, and the center is puffed and just barely firm,
  about 2 hours and 30 minutes. Turn off the slow cooker
  and serve warm or room temperature directly from the
  crock.
  
  HINT: You can replace the flour, cornmeal, sugar and
  baking powder with an 8 1/2 ounce box of Jiffy corn
  muffin mix. In this case, reduce the salt to 1 1/2
  teaspoons.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 8 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Why do dried plums cost more than prunes.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 396/45 450/1024 460/58 463/68
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5005/49 5019/40
SEEN-BY: 5020/400 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх