COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:18/200          26 мар 24 16:44:57
 К    : All                                                   26 мар 24 12:36:03
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 08
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6603f25c
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow-Cooker Black Bean Soup
 Categories: Beans, Vegetables, Chilies, Herbs
      Yield: 5 servings
 
      1 lb Dried black beans (not
           - soaked)
      1    Yellow onion; peeled,
           - trimmed, quartered
      5 cl Garlic; smashed; peeled
      1    Chipotle chile in adobo
           +=PLUS=+
      1 tb Adobo sauce
      2 ts Ground cumin
      2    Dried bay leaves
      1 ts Dried oregano
    1/4 ts Baking soda (opt)
           Salt
      1 ts Apple cider vinegar

MMMMM-----------------TOPPINGS (ANY COMBINATION----------------------
           Sour cream
           Greek yogurt
           Corn chips
           Pickled red onion
           Cilantro
           Lime wedges
           Poached eggs
 
  In a 5 to 8 quart slow cooker, combine the beans, onion,
  garlic, chipotle chile and sauce, cumin, bay leaves
  and/or oregano, and baking soda, if using. Add 6 cups of
  water and 1 teaspoon salt and stir to combine. Cover and
  cook on low until the beans are tender, 8 to 10 hours.
  Taste more than one bean to ensure theyтАЩre all cooked
  through; they should also flatten without much effort
  when pressed between your fingers.
  
  Remove and compost the bay leaves. Transfer the onion,
  garlic and chipotle chile to a blender or food
  processor, along with about 2 cups of the beans and
  broth. (You can puree more or less of the soup,
  depending on desired consistency.) Blend until smooth.
  Pour pur├йed soup back into the slow cooker, stir in the
  vinegar, then season to taste with salt. Eat with
  desired toppings.
  
  By: Ali Slagle
  
  Yield: 4 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Tricuits are what the insides of a scareceow taste like.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 396/45 450/1024 460/58 463/68
467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 712/1321 1321 2320/105 3634/0 12 24 27
56 57 119 5005/49 5019/40
SEEN-BY: 5020/400 715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх