COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         27 мар 24 07:26:52
 К    : All                                                   27 мар 24 17:31:02
 Тема : Pomegranate Roasted Chicken
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 20322.fidonet_cooking@1:105/500 2a69b20e
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.19b-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@TID: SBBSecho 3.14-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@BBSID: FQBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: SlyEdit 1.75 (2021-12-11) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Cz`s Pomegranate Roasted Chicken
 Categories: Chicken
      Yield: 1 Batch
 
  3 3/4 lb Organic chicken (1.7 kg)
           - -OR-
      8    Chicken legs
      3 tb Soy sauce or tamari (make
           -sure it is gluten-free as
           -needed)
      2 tb Pomegranate molasses
      1 tb Olive oil
      1 tb Honey
      1 tb Mixed dried herbs; such as
           -Herbes de Provence or a mix
           -of thyme, rosemary, basil
      2 ts Ground cumin
    1/2 ts Fine sea salt
      1 lg Shallot; finely diced -OR-
      1 md Yellow onion; finely diced
      3 cl Garlic

MMMMM------------------------FOR SERVING-----------------------------
           Fresh cilantro; roughly
           -chopped
           Steamed rice
 
  Preheat the oven to 175┬░C (350┬░F).
  
  Cut the chicken into 8 pieces (2 breasts, 2 wings, 2 thighs, 2
  drumsticks); save the backbone for homemade stock.
  
  Alternatively, have your butcher cut it up for you, or use just
  thighs and cut them in two at the joint.
  
  Place the chicken in a Dutch oven or other heavy, ovenproof pot with
  a lid.
  
  Add the rest of the ingredients except for the cilantro, and stir
  well to combine. (You can prepare this a few hours to a day
  ahead--without preheating the oven!--and allow the chicken to
  marinate in a covered container in the fridge.)
  
  Place the lid on the pot, put it in the oven, and cook for 1-1/2
  hours, checking every 30 minutes or so to flip the chicken pieces and
  baste them with the juices. (If you find that you don`t have very
  much juice, which depends on the chicken and the airtightness of the
  lid, add a splash of water.)
  
  Remove the lid and return to the oven for another 30 minutes.
  
  Serve over steamed rice, with a shower of fresh cilantro.
  
  Notes:
  
  This can also be cooked on the stovetop for the same amount of time.
  If you`d like to use your slow cooker, set it on low and cook for 7
  to 8 hours
  
  Recipe FROM: 
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.14-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 15/0 18/200 50/109 90/1 105/7 10 11 44
81 500 106/201 128/260
SEEN-BY: 129/305 135/225 153/7715 218/700 226/30
227/114 229/110 112 113 206
SEEN-BY: 229/307 317 400 426 428 470 664 700
266/512 282/1038 291/111 292/854
SEEN-BY: 301/1 320/219 322/757 342/200 396/45
450/1024 460/58 256 1124 5858
SEEN-BY: 463/68 1331 467/888 633/280 712/848
3634/12 5005/49 5019/40 5020/400
SEEN-BY: 5020/715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8 30
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444 5090/958
@PATH: 105/500 81 229/426 460/58 463/68 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх