COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         27 мар 24 16:04:00
 К    : All                                                   27 мар 24 12:44:02
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 17
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 40123.fido-cooking@1:3634/12 2a6b0db4
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow Cooker Salsa Verde Chicken
 Categories: Poultry, Chilies, Vegetables, Herbs, Citrus
      Yield: 4 Servings
 
  1 1/2 lb Boned, skinned chicken
           - thighs
  1 1/2 c  Jarred salsa verde
      4 oz Can chopped green chilies
      8 cl Garlic; fine chopped
      1    Jalapeno; stemmed, seeded,
           - diced
      1 ts Garlic powder
      1 ts Onion powder
      1 ts Ground cumin
      3    Scallions (green & white);
           - thin sliced
      1 sm Bunch cilantro; leaves and
           - tender stems fine chopped
           Salt
           Fresh lime juice
 
  Wse any combination of rice, tortillas, pepitas, queso
  fresco, diced avocado and crushed tortilla chips, for
  serving
  
  Combine the chicken thighs, salsa verde, green chiles,
  chopped garlic, jalape├▒o, garlic powder, onion powder
  and cumin in a 6 to 8 quart slow cooker. Stir to evenly
  combine. (DonтАЩt add salt now; jarred salsas are often
  high in sodium.) Cook on low until the chicken is tender
  and the flavors are blended, 5 to 6 hours. (If you will
  be away for 8 hours or more, set the cook time for 4
  hours on low and set the slow cooker auto-switch to warm
  for the remaining time.)
  
  Use two forks to coarsely shred the chicken. With the
  heat on low, add the scallions and cilantro, and stir to
  combine. Season to taste with salt and lime juice. Serve
  with rice or in tortillas, if desired, with
  accompaniments.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... If your cup runneth over you need a bigger brassiere.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
5090/958
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх