COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         27 мар 24 16:04:00
 К    : All                                                   27 мар 24 12:44:02
 Тема : Crockpot N.Y. Times - 20
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 40126.fido-cooking@1:3634/12 2a6b0db7
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Slow Cooker Italian Wedding Soup
 Categories: Vegetables, Cheese, Herbs, Greens, Pasta
      Yield: 5 servings
 
      6 lg Garlic cloves; smashed,
           - chopped
      2 lg Carrots; halved lengthwise;
           - sliced
      2    Celery ribs; sliced
      1    Yellow or red onion; minced
      1    Parmesan rind; opt
      1 lg Sprig fresh rosemary
           +=OR=+
      1 ts Dried rosemary
      7 c  Chicken broth
      1 tb Olive oil
      1 ts Onion powder
      1 ts Garlic powder
    1/4 ts Red-pepper flakes; more to
           - taste
           Juice of 1/2 lemon; more to
           - taste
           Salt & black pepper
      5 oz Hearty winter greens; tough
           - ribs & stems removed,
           - rough chopped
      1 lb Italian sausage,  sweet or
           - hot
    1/2 c  Small pasta
           Grated Parmesan; for topping
           - opt
 
  In a 6 to 8 quart slow cooker, combine the garlic,
  carrots, celery, onion, Parmesan rind, rosemary, chicken
  broth, olive oil, onion and garlic powders, red-pepper
  flakes, lemon juice, 1 1/2 teaspoons salt and several
  generous grinds of black pepper. Cook on low until the
  carrots are tender and the flavors have blended, about 6
  hours.
  
  Increase the heat to high and remove the lid. Stir in
  the greens. Pinch the sausage into 1-inch pieces and
  drop them into the soup, gently submerging them. Replace
  the lid and cook until the sausage is cooked through,
  about 1 hour. If using the couscous or pasta, stir it in
  40 minutes after you have added the sausage, and cook
  for 20 minutes.
  
  Remove the Parmesan rind and rosemary stem and discard.
  Taste the soup and add more salt, black or red-pepper or
  lemon juice, if you like. Serve topped with Parmesan, if
  desired.
  
  By: Sarah DiGregorio
  
  Yield: 5 to 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://cooking.nytimes.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... If you didn`t vote don`t complain about the government!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5005/49
SEEN-BY: 5019/40 5020/715 828 830 848 1042 4441
12000 5030/49 1081 5053/51
SEEN-BY: 5054/8 5061/133 5075/128 5083/444
5090/958
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх