COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:124/5016        28 мар 24 09:59:56
 К    : Dave Drum                                             28 мар 24 18:16:02
 Тема : Pomegranate Roasted Chick
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 44745.fido_cooking@1:124/5016 2a6b6ab5
@REPLY: 40132.fido-cooking@1:3634/12 2a6b1d6d
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
202 GCC 11.4.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/5a2a73ae1 Mar 23
2024 19:12 GCC 11.4.0
@BBSID: EOTLBBS
@CHRS: ASCII 1
@NOTE: SlyEdit 1.88d (2024-02-16) (ICE style)
  Re: Pomegranate Roasted Chick
  By: Dave Drum to Ben Collver on Thu Mar 28 2024 05:43:00

I`ve seen pomegranate molasses for sale in the local Lebanese restaurant.

Here`s a recipe for homemade:

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pomegranate Molasses
 Categories: Condiment, Mediterrane
      Yield: 12 Tablespoon
 
      4 c  Pomegranate juice
 
  Preparation time: 5 minutes
  Cooking time: 120 minutes
  
  Pomegranate molasses is used in sweet and savory recipes in many
  Mediterranean, Middle Eastern and North African cuisines. This recipe
  is easy to make!
  
  Simmer the juice: In a medium saucepan set over medium heat, add the
  pomegranate juice. Bring the juice to a simmer (watch for bubbles all
  around the edges), and then lower heat to a simmer.
  
  Reduce the juice: Simmer the pomegranate juice until it has reduced
  down to approximately 2/3 to 3/4 cup. This can take between 1-1/2 to
  2 hours. Occasionally stir the juice while it simmers. You do not
  want the juice to boil so keep an eye on it to make sure you only see
  small bubbles forming around the edges of the pot while it reduces.
  
  Let it cool: After the juice has reduced it will still be liquidy, but
  should coat the back of a spoon. Remove the pan from the heat and let
  it cool to room temperature (it will thicken more as it cools as
  well).
  
  Store: Transfer the pomegranate molasses to an airtight jar and store
  in the refrigerator. Pomegranate molasses will keep 4 to 6 months
  refrigerated.
  
  Recipe by Elana Lepkowski
  
  Recipe FROM:
  <https://www.themediterraneandish.com/pomegranate-molasses/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.20-Linux
 * Origin: End Of The Line BBS - endofthelinebbs.com (1:124/5016)
SEEN-BY: 10/0 1 15/0 18/200 50/109 90/1 102/401
103/1 705 105/81 106/1 201
SEEN-BY: 106/987 124/5014 5016 128/260 129/305
130/330 135/225 153/7715
SEEN-BY: 154/10 214/22 218/0 1 109 215 601 700
720 810 840 850 860 870 880
SEEN-BY: 218/900 930 940 221/1 6 226/30 227/114
229/110 112 113 206 307 317
SEEN-BY: 229/400 426 428 470 664 700 240/1120
266/512 282/1038 291/111
SEEN-BY: 292/854 301/1 113 320/219 322/757 335/364
341/66 342/200 387/21 25
SEEN-BY: 396/45 450/1024 460/58 463/68 467/888
633/280 712/848 3634/12
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444 5090/958
@PATH: 124/5016 396/45 229/426 218/700 301/1
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх