COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          22 апр 24 14:30:03
 К    : Dave Drum                                             22 апр 24 00:11:06
 Тема : Re: Ethnics
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6626cfef
@REPLY: 40786.fido-cooking@1:3634/12 2a897d3d
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Dave Drum wrote to Sean Dennis <=-

 DD> House of Yee had only one menu. And apparently none of the kitchen
 DD> staff had any English - or, perhaps the communications I heard in
 DD> Chinese were to prevent misunderstandings.  Bv)=

That could very much be the case.  At most of the Chinese places here,
Mexicans man the kitchen while the Chinese man the front end of the
restaurant.  The food`s still good.

 DD> For decades the best Chinese in my town was at a place called "Golden
 DD> Dragon", run by a Korean couple. Their Korean dishes were pretty decent
 DD> as well. Then father took sick and died so the place was closed. I have
 DD> an unusual yardstick for rating Chinese restauirants. Hot & Sour Soup.
 DD> If that is good then the rest of the menu will likely be good as well.
 DD> If it`s dreck - so will be the food. That yardstick seems to work very
 DD> well for me.

It`s sad when a good eatery has to close but it`s understandable.

I honestly don`t have much experience in rating food but there is a little
hole-in-the-wall Chinest takeout place across town from me called "China
House", run by two Chinese ex-pat brothers, that has amazingly good food for
the price, often supassing the much-pricier Asian eateries in town.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Orange-Sauced Chicken Stir-Fry
 Categories: Diabetic, Main dish, Poultry, Vegetables, Rice
      Yield: 4 Servings
 
    3/4 lb Chicken breast breast;
           -boned skinless
      1 c  Unsweetened Orange juice;
      1 tb Cornstarch;
      1 tb Dry sherry;
      1 tb Tamari or soy sauce;
    1/2 ts Ground ginger;
           Nonstick spray coating;
      4 c  Broccoli flowerets;
    1/2 c  Onion; sliced
      1 tb Cooking oil;
  1 1/3 c  Brown rice; cooked & hot
    1/2    Orange; sliced
 
  Rinse chicken; pat dry.  Cut the chicken into 1" pieces. Set aside.
  For sauce, stir together orange juice, cornstarch, sherry, tamari
  sauce, and ground ginger. Set aside. Spray a cold work or large
  skillet with nonstick coating.  Preheat wok or skillet over medium
  heat. Add broccoli and onion; stir-fry for 2 or 3 minutes. Remove
  vegetables. Add oil to wok or skillet. Then, add chicken; stir-fry
  for 2 to 4 minutes or till tender and no longer pink.  Push chicken
  from center of wok or skillet. Stir sauce; add to the center of the
  wok or skillet. Cook and stir for 2 minutes more. Return vegetables
  to wok or skillet; stir all ingredients together to coat with sauce.
  Serve immediately over rice. Garnich w orange slices. Food Exchanges
  per serving: 2 LEAN MEAT EXCHANGES + 1 STARCH/BREAD EXCHANGE 1/2
  FRUIT EXCHANGE + 1 1/2 VEGETABLE EXCHANGES + 1/2 FAT EXCHANGE
  
  Source: Better Homes and Gardens Diabetic Cookbook Brought to you and
  yours via Nancy O`Brion and her Meal Master
 
MMMMM
 
-- Sean

... Chips have little nutritional value so you need to eat the whole bag.
--- MultiMail/Linux v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 220 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 450/1024 460/58 463/68 467/888
633/280 712/848 1321 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 119
5001/100 5005/49 5019/40 5020/400
SEEN-BY: 5020/715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх