COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          22 апр 24 14:32:57
 К    : Carol Shenkenberger                                   22 апр 24 00:11:06
 Тема : Re: Creole Chicken skillet, new recipe
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 6626cff0
@REPLY: 22936.cooks@1:275/100 2a8994b6
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Carol Shenkenberger wrote to Sean Dennis <=-

 CS> You may have one by that name.  Just shift the name to add 2 after it

I think the message base is damaged here.  Your reply was merged with
another message from Mike Powell`s system that is completely unrelated to
cooking.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Kalamaria Parayemista
 Categories: Greek, Seafood, Main dish, Appetizers
      Yield: 6 Servings
 
      1 kg Small squid
    1/2 c  Corn oil
      1 md Onion; finely chopped
    1/2 c  Short-grain rice
    1/2 c  Tomato puree
    1/4 c  Water
      1 sm Cinnamon stick
      2    Cloves
           Salt
           Freshly ground black pepper
    1/2 c  Dry white wine
 
  Select squid with hoods about 10-12 cm (4-5 inches) long.
  
  To clean squid, pull off head and attached tentacles. Cut out eyes
  and beak and discard.  Clean dark skin from head and tentacles by
  pulling it off or rubbing off with a cloth dipped in coarse salt.
  Rinse, chop 3 to 4 into small pieces and keep aside.  Remainder may
  be stored and fried later.
  
  Clean out hood (body) and remove transparent backbone from inside.
  Pull or rub off skin.  Rinse well, drain and dry.
  
  Heat 1 tablespoon oil in a pan and gently fry onion until
  transparent. Stir in rice and stir over heat for 2 minutes. Add
  tomato puree, water, cinnamon stick, cloves, chopped squid, and salt
  and pepper to taste. Cover and simmer over low heat for 10 minutes or
  until liquid is absorbed. Remove cinnamon stick and cloves.
  
  Fill hoods with rice mixture, packing it in loosely as rice expands
  and hoods contract during cooking.  Close top with wooden cocktail
  picks or sew with strong thread.
  
  Heat remaining oil in a deep pan and fry squid hoods until lightly
  coloured, turning them frequently. Reduce heat, add wine, cover and
  simmer gently on low heat for 1 hour or until squid is tender. Add a
  little water to pan if necessary during cooking. Serve hot or warm as
  a mezethaki (appetizer).
  
                  Source: The Complete Middle East Cookbook - by Tess
  Mallos
                  ISBN: 1-86302 069 1
                  Typed for you by Karen Mintzias
 
MMMMM
 
-- Sean

... To the thief who stole my anti-depressants: I hope you`re happy.
--- MultiMail/Linux v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/81
106/201 116/116 123/0 25 126
SEEN-BY: 123/160 180 200 755 3001 128/260 129/305
135/115 220 225 138/146
SEEN-BY: 153/7715 154/10 218/700 222/2 226/30
227/114 229/110 112 113 206 307
SEEN-BY: 229/317 400 426 428 470 664 700 240/1120
250/1 261/38 266/512
SEEN-BY: 275/100 1000 282/1038 291/111 292/854
299/6 301/1 320/219 322/757
SEEN-BY: 342/11 200 450/1024 460/58 463/68 467/888
633/280 712/848 1321 1321
SEEN-BY: 2320/105 3634/0 12 24 27 56 57 119
5001/100 5005/49 5019/40 5020/400
SEEN-BY: 5020/715 828 830 848 1042 4441 12000
5030/49 1081 5053/51 5054/8
SEEN-BY: 5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 153/7715 3634/12 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх