COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         22 апр 24 18:24:00
 К    : All                                                   22 апр 24 15:14:02
 Тема : Porky`s Chops - 28
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 40869.fido-cooking@1:3634/12 2a8d79cf
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pineapple-Dijon Pork Chops
 Categories: Pork, Fruits
      Yield: 4 servings
 
      4    4 oz ea-1/2" thick boneless
           - pork loin chops;
    1/2 ts Seasoned salt
      1 tb Oil
    3/4 c  Pineapple preserves
    1/4 c  Chardonnay or chicken broth
      3 tb Dijon mustard
 
  Sprinkle pork chops with seasoned salt. In a large
  skillet, heat oil over medium-high heat. Brown pork
  chops on both sides.
  
  In a small bowl, mix preserves, chardonnay and mustard;
  add to pan. Reduce heat; simmer, covered, 5-7 minutes.
  Let stand 5 minutes before serving.
  
  Jane McMillan, Dania Beach, Florida
  
  Makes: 4 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Not to like ice cream is to show oneself uninterested in food. 
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх