COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:3634/12         22 апр 24 18:32:00
 К    : All                                                   22 апр 24 15:14:03
 Тема : 4/23 English Muffin Day 1
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 40872.fido-cooking@1:3634/12 2a8d79d2
@TZUTC: -0400
@PID: Synchronet 3.18a-Linux May 23 2020 GCC
7.5.0
@TID: SBBSecho 3.11-Linux r3.173 May 23 2020 GCC
7.5.0
@CHRS: UTF-8 4
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Benjamin Disraeli & Gladstone English Muffins
 Categories: Breads
      Yield: 15 Muffins
 
    1/2 c  Warm water; 115├╕F/46├╕C
      1 tb Honey
      2 ts Active dry yeast
      1 ts Unsalted butter; + more for
           - serving
      2 c  All-purpose flour; + more
           - for surface
    3/4 c  Whole-wheat flour
    1/4 c  Rolled oats
    1/4 c  Wheat germ
      1 tb Coarse salt
      2 ts Whole flaxseed
  1 1/2 ts Caraway seeds (opt)
    1/2 c  Buttermilk
           Vegetable oil, cooking spray
    1/4 c  Coarse cornmeal
           Preserves; for serving
 
  Combine warm water, honey, yeast, and butter in a bowl.
  Let stand for 5 minutes, until foamy.
  
  Combine flours, oats, wheat germ, salt, and flaxseed, and
  caraway seeds if desired, in a large bowl. Add yeast
  mixture and buttermilk, and mix with your hands until
  flours are almost fully incorporated. Turn out mixture
  onto a clean surface, and knead until smooth, about 3
  minutes.
  
  Lightly coat a large mixing bowl with cooking spray, and
  place dough in bowl. Cover with plastic, and let rise in a
  warm, draft-free spot until doubled in size, about 1 hour.
  
  Turn out dough onto a lightly floured surface, knead for
  about 1 1/2 minutes, and roll to 1/2-inch thickness. Using
  a 3" round cutter, cut out rounds. Roll and cut scraps
  once. Line a rimmed baking sheet with parchment, and dust
  with cornmeal. Place rounds on sheet, cover with plastic,
  and let rise in a warm, draft-free spot until puffy, about
  20 minutes.
  
  Heat a large griddle or 12" skillet over low heat. Working
  in batches, place rounds 1 1/2" apart. Cook until golden
  brown and dry, about 7 minutes per side. Let cool for 30
  minutes; split with a fork. Toast, and serve with butter
  and preserves.
  
  From: http://www.wholeliving.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Caribou Chilli Pizza Beta Tester
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: SouthEast Star Mail HUB - SESTAR (1:3634/12)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/116 123/0 25 126
160 180 200 755 3001 135/115
SEEN-BY: 153/7715 154/10 222/2 240/1120 250/1
275/1000 299/6 301/1 450/1024
SEEN-BY: 463/68 467/888 712/1321 2320/105 3634/0 12
24 27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/715 828 830 848 1042
4441 12000 5030/49 1081
SEEN-BY: 5053/51 5054/8 5061/133 5075/128
5083/444
@PATH: 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх