COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         23 апр 24 11:58:14
 К    : All                                                   23 апр 24 22:02:02
 Тема : Orange Pudding
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 21088.fidonet_cooking@1:105/500 2a8d8d26
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.19b-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@TID: SBBSecho 3.14-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@BBSID: FQBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: SlyEdit 1.75 (2021-12-11) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Orange Pudding
 Categories: Puddings
      Yield: 1 Pudding
 
      3    Oranges
      5    Eggs (3 whole, 2 yolks)
      1 c  Sugar
      2 c  Butter; soft
      1    Batch pastry
 
  Prepare your pastry and follow instructions on chilling or resting.
  
  Preheat the oven to 350┬░F.
  
  Peel the oranges carefully, avoiding the bitter white pith. Put the
  orange rinds into a small saucepan with a cup of water, cover, and
  bring to a boil. Simmer until the rinds are tender. Set aside to cool.
  
  Butter an ovenproof pie dish. Roll out the pastry and place the bottom
  crust in the ovenproof dish.
  
  When the rinds are slightly cooled, blitz them in a food processor
  until they form a bright orange paste. If the food processor is large
  you may need to scrape down the sides a few times. A mortar and
  pestle (as the original recipe instructs) or simply chopping the
  peels finely will also work here.
  
  Cream together the butter and sugar. Either do this by hand, use a
  standing mixer, or a handheld mixer. Add cooked orange rinds and
  eggs. Mix until the custard becomes slightly fluffy. Pour into the
  prepared crust.
  
  Top with a lattice crust, a full crust, or simply leave the custard
  open.
  
  Bake for 45 minutes. (I checked at 30 minutes and checked every 5
  minutes thereafter.) The pie is cooked when the crust is golden and
  the custard sets тАУa tester inserted in the center should come out
  clean.
  
  Recipe by Marissa Nicosia
  
  Recipe FROM:
  <https://rarecooking.com/2015/02/02/to-make-an-orange-puding/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.14-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/7 10
11 44 81 500 106/201
SEEN-BY: 116/116 123/0 25 126 160 180 200 755
3001 128/260 129/305 135/115
SEEN-BY: 135/220 225 138/146 153/7715 154/10
218/700 222/2 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 112 113 206 307 317 400 426 428
470 664 700 240/1120 250/1
SEEN-BY: 261/38 266/512 275/100 1000 282/1038
291/111 292/854 299/6 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/11 200 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 1321 1321 2320/105 3634/0 12 24
27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 153/7715 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх