COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Sean Dennis                         1:18/200          23 апр 24 19:41:43
 К    : Shawn Highfield                                       23 апр 24 03:24:02
 Тема : Re: Cookware (part #2)
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 1:18/200.0 66284f1b
@REPLY: 1:18/200.0 66278f65
@PID: BWPRO 3.11 [Eval]
-=> Shawn Highfield wrote to Sean Dennis <=-

 SH> With chicken liver even people who dislike chopped liver will like
 SH> it.  At least that`s the case here as Andrea isn`t a liver fan.

I am a big fan of lightly fried chicken gizzards.  Only person in my family
who likes them.  I share a love of ginger snaps and real licorice with my
mom but with eggnog, like gizzards, I stand alone. XD

 SH> Saved that one.  My hours are changing so one pan / one person meals
 SH> couple times a week are in my future.

I thought you`d like that one.  I enjoy "one-pan" and "one dish" dinners
also.  I do love my George Foreman grill, my Instant pot, and slow cooker. 
It`s nice to be able to whip up something quickly.

Unfortunately, my long-term use of doxycycline (because of my MRSA
infection) has made me permanently nauseated and all I can eat are saltines. 
I was taken off of doxycycline and am being put on minocycline which
shouldn`t cause that nausea though nausea is a side effect of all
"cyclines".

Here is a recipe I transcribed from a YT video.  I might acutally make this
as my financial belt, thanks to Medicare, is so tight that my wallet refuses
to open for anything but bills I owe.

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Milk Soup (Soviet-era)
 Categories: Main dish, Russian, Pasta, Sean Dennis
      Yield: 2 Servings
 
      1 c  (250 mL) Uncooked pasta
      2 c  (500 mL) water
      2 c  (500 mL) milk
      1 t  (5 mL) salt
      2 T  (30 mL) butter
      2 T  (30 mL) sugar
 
  Boil water. Add salt to water.  When water is boiling, add pasta.
  Boil until pasta almost ready (discard pasta water if you want soup
  less salty; I do not). Pour milk to pasta mix.  Mix in sugar and
  butter. Lower temperature to low and let simmer for few minutes until
  pasta ready.  Serve hot with side of buterbrod.
  
  Recipe by Boris of "Life of Boris" on YouTube.
  
  More info on buterbrod:
  https://www.youtube.com/watch?v=f0KcoZhG3oE ("Life of Boris" channel)
  
  From: https://www.youtube.com/watch?v=0HqolE_j_90 ("Life of Boris"
  channel)
  
  Transcribed to MealMaster format by Sean Dennis (1:18/200@Fidonet;
  616:618/10@Micronet) on 23 April 2024.
 
MMMMM

-- Sean

... Laugh and the world laughs with you.  Fart and you stand alone.
--- MultiMail/Linux v0.52
 * Origin: Outpost BBS * Johnson City, TN (1:18/200)
SEEN-BY: 10/0 1 15/0 18/200 50/109 90/1 102/401
103/1 705 105/81 106/201
SEEN-BY: 128/260 129/305 135/220 225 153/7715
154/10 214/22 218/0 1 109 215
SEEN-BY: 218/601 700 720 810 840 850 860 870 880
900 930 940 221/1 6 226/30
SEEN-BY: 227/114 229/110 112 113 206 307 317 400
426 428 470 664 700 240/1120
SEEN-BY: 266/512 282/1038 291/111 292/854 301/1 113
320/219 322/757 335/364
SEEN-BY: 341/66 342/200 396/45 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280 712/848
SEEN-BY: 3634/12 5001/100 5005/49 5019/40 5020/400
715 828 830 848 1042 4441
SEEN-BY: 5020/12000 5030/49 1081 5053/51 5054/8
5061/133 5075/35 128 5083/444
@PATH: 18/200 229/426 218/700 301/1 5020/1042
4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх