COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        23 апр 24 18:07:00
 К    : All                                                   23 апр 24 14:43:03
 Тема : T.O.H. Daily Recipe - 415
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 154853.cooking@1:2320/105 2a9082e6
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Swedish Meatballs
 Categories: Beef, Breads, Vegetables, Herbs
      Yield: 6 servings
 
    3/4 c  Seasoned bread crumbs
      1 md Onion; chopped
      2 lg Eggs; lightly beaten
    1/3 c  Minced fresh parsley
      1 ts Coarse ground pepper
    3/4 ts Salt
      2 lb Ground beef

MMMMM---------------------------GRAVY--------------------------------
    1/2 c  A-P flour
  2 3/4 c  Milk
     21 oz (2 cans ) beef consomme;
           - undiluted
      1 tb Worcestershire sauce
      1 ts Coarsely ground pepper
    3/4 ts Salt
    1/4 ts (ea) ground allspice &
           - ground nutmeg; opt

MMMMM------------------------   NOODLES:-----------------------------
     16 oz Bag egg noodles
    1/4 c  Butter; cubed
    1/4 c  Minced fresh parsley
 
  In a large bowl, combine the first 6 ingredients. Add
  beef; mix lightly but thoroughly. Shape into 1-1/2-in.
  meatballs (about 36). In a large skillet over medium
  heat, brown meatballs in batches. Using a slotted spoon,
  remove to paper towels to drain, reserving drippings in
  pan.
  
  For gravy, stir flour into drippings; cook over
  medium-high heat until light brown (do not burn).
  Gradually whisk in milk until smooth. Stir in consomme,
  Worcestershire sauce, pepper, salt and allspice and
  nutmeg if desired. Bring to a boil over medium-high
  heat; cook and stir until thickened, about 2 minutes.
  
  Reduce heat to medium-low; return meatballs to pan.
  Cook, uncovered, until meatballs are cooked through,
  15-20 minutes longer, stirring occasionally.
  
  Meanwhile, cook noodles according to package directions.
  Drain; toss with butter. Serve with meatball mixture;
  sprinkle with parsley.
  
  Marybeth Mank, Mesquite, Texas
  
  Makes: 6 servings
  
  RECIPE FROM: https://www.tasteofhome.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... Energizer bunny arrested... and locked in a Dura-cell!
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 222/2 240/1120
250/1 275/1000 299/6 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх