COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Dave Drum                           1:2320/105        23 апр 24 18:19:00
 К    : All                                                   23 апр 24 14:43:04
 Тема : 4/24 Nat`l P.I.B. Day - 5
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 154863.cooking@1:2320/105 2a9082f0
@TZUTC: -0500
@PID: Synchronet 3.20a-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@TID: SBBSecho 3.20-Linux master/95ae0137d Mar 1
2024 GCC 12.2.0
@BBSID: CAPCITY2
@CHRS: ASCII 1
April 24 - Pigs-in-a-Blanket Day

MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Pigs in Blankets
 Categories: Five, Pork, Herbs, Sauces
      Yield: 12 Side servi
 
     12 sl Smoked streaky bacon
           Sprigs of fresh woody herbs;
           - sage, thyme, rosemary
     12    Chipolata sausages *
      3 tb Worcestershire sauce
      2 ts Runny honey
 
  Working one at a time, lay the bacon out on a board and
  run the sharp side of your knife along the length of the
  rasher to stretch it out - this will make it even
  crispier.
  
  Dot with a few herb leaves, then place a sausage at one
  end and roll the bacon around it until it`s totally
  wrapped up. Place in a roasting tray and repeat till
  they`re all done.
  
  Cook in an oven at 180oC/350oF/gas 4 for 30 minutes, or
  until golden, gnarly and cooked through.
  
  Using a metal spatula, scrape the pigs in blankets from
  the bottom of the tray, leaving them in there, then add
  the Worcestershire sauce and give it a good shake,
  scraping all that sticky goodness from the bottom of the
  tray.
  
  Drizzle in the honey, then place on a medium heat on the
  hob and bring to the boil until caramelised, shaking
  continuously to coat. Serve immediately.
  
  * A chipolata is a type of fresh sausage. Chipolatas are
  often prepared as a relatively thin and short sausage.
  Chipolatas are typically made from coarse-ground pork
  seasoned with salt and peppertogether with herbs and
  spices
  
  Serves 12 as a side
  
  RECIPE FROM: https://www.jamieoliver.com
  
  Uncle Dirty Dave`s Archives
 
MMMMM

... As a matter of fact, it IS a banana in my pocket.
--- MultiMail/Win v0.52
 * Origin: capitolcityonline.net * Telnet/SSH:2022/HTTP (1:2320/105)
SEEN-BY: 1/120 18/0 50/109 116/17 18 116 123/0 25
126 160 180 200 755 3001
SEEN-BY: 135/115 153/7715 154/10 222/2 240/1120
250/1 275/1000 299/6 301/1
SEEN-BY: 450/1024 463/68 467/888 712/1321 2320/0
105 107 304 401 905 3634/0
SEEN-BY: 3634/12 24 27 56 57 119 5001/100 5005/49
5019/40 5020/715 828 830
SEEN-BY: 5020/848 1042 4441 12000 5030/49 1081
5053/51 5054/8 5061/133
SEEN-BY: 5075/128 5083/444
@PATH: 2320/105 3634/12 5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх