COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         24 апр 24 09:25:23
 К    : All                                                   24 апр 24 19:30:01
 Тема : Angie`s Irish Stew
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 21115.fidonet_cooking@1:105/500 2a8ebaee
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.19b-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@TID: SBBSecho 3.14-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@BBSID: FQBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: SlyEdit 1.75 (2021-12-11) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Angie`s Irish Stew
 Categories: Irish, Stews
      Yield: 6 Servings
 
      2 tb Rapeseed oil
      1 kg Lamb shoulder; trimmed and
           -cut into 2.5 cm chunks
      2    Onions; peeled and roughly
           -chopped
      3    Celery ribs; trimmed and
           -sliced
      1    Bay leaf
      4 lg Carrots; peeled and roughly
           -chopped
      1 l  Beef or lamb stock
    900 g  Potatoes; peeled and cut
           -into 1 cm slices
           Good knob of butter
           Sea salt and ground black
           -pepper
        sl White bread; to serve
 
  Cooking time: 2 hours
  
  Place a large, flameproof casserole pot over a high heat, add 1 tb of
  the oil and brown the lamb pieces in two batches. Remove and set
  aside on a plate. Reduce the heat to medium-high, add another
  tablespoon of oil and fry the onion, celery and carrot for four to
  six minutes, or until the onions have softened.
  
  Preheat the oven to 160┬░F / gas 3.
  
  Return the meat to the pot, along with the bay leaf and stock. Season
  with sea salt and ground black pepper and bring to the boil. Remove
  from the heat and push the slices of potato down into and across the
  top of the stew. Dot with a little butter and give a final seasoning
  of sea salt and ground black pepper.
  
  Cover the pot and place in the oven to cook for about 1-1/2 hours, or
  until the meat is tender, then remove the lid and cook for a further
  10 minutes, until the potatoes have coloured.
  
  You can serve the stew straight away or leave it covered overnight in
  the fridge for the flavours to develop. Serve in deep bowls with
  slices of white bread to soak up the liquid.
  
  Recipe by Donal Skehan
  
  Recipe FROM: <https://www.irishtimes.com/life-and-style/
  food-and-drink/recipes/angie-s-irish-stew-1.2993859>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.14-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/7 10
11 44 81 500 106/201
SEEN-BY: 116/116 123/0 25 126 160 180 200 755
3001 128/260 129/305 135/115
SEEN-BY: 135/220 225 138/146 153/7715 154/10
218/700 222/2 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 112 113 206 307 317 400 426 428
470 664 700 240/1120 250/1
SEEN-BY: 261/38 266/512 275/100 1000 282/1038
291/111 292/854 299/6 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/11 200 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 1321 1321 2320/105 3634/0 12 24
27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 153/7715 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх