COOKING------------------ < Пред. | След. > -- < @ > -- < Сообщ. > -- < Эхи > --
 Nп/п : 1 из 100
 От   : Ben Collver                         1:105/500         24 апр 24 09:25:34
 К    : All                                                   24 апр 24 19:30:02
 Тема : Excellent Cheap Soupe
----------------------------------------------------------------------------------
                                                                                 
@MSGID: 21116.fidonet_cooking@1:105/500 2a8ebafa
@TZUTC: -0700
@PID: Synchronet 3.19b-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@TID: SBBSecho 3.14-Win32 master/a2a9dc027 Jan 2
2022 MSC 1928
@BBSID: FQBBS
@CHRS: UTF-8 4
@NOTE: SlyEdit 1.75 (2021-12-11) (ICE style)
MMMMM----- Recipe via Meal-Master (tm) v8.06
 
      Title: Excellent Cheap Soupe
 Categories: Beef, Soups
      Yield: 1 Batch
 
      1 lb Stewing beef; cut into 1 to
           -2" cubes
      4 tb Butter; for browning beef
      2 lg Yellow onions; chopped
      2 oz Pearl barley; rinsed and
           -sorted
      7 oz Split peas; rinsed and
           -sorted
      6    Potatoes; chopped into 1 to
           -2" cubes

MMMMM-----------------------COOKING LIQUID----------------------------
      1 c  Chicken stock
      2 qt Water
           Salt & pepper; to taste
 
  (This was the maximum amount of liquid my largest pot could hold. If
  you have a big stock pot, you should be able to accommodate a full
  gallon of cooking liquid. I recommend using 1/3 vegetable or
  meat-based broth and 2/3 water.)
  
  Preheat your oven to 325┬░F. Measure, chop, and prepare all
  ingredients.
  
  Heat 2 tb butter in an oven-safe stock pot or dutch oven. Brown the
  beef cubes in butter to seal-in their flavor. Add the other 2 tb of
  butter as needed. When the beef is mostly browned, add the onions and
  allow them to soften for 1-2 minutes. Add the barley, peas, potatoes,
  and cooking liquid (stock and water) and cover. When the soup has
  come to a rolling boil, add salt and pepper to taste. Then transfer
  the pot to the oven to cook for approximately 2 hours. Check every 45
  minutes or so to make sure the grains have not absorbed all the
  liquid and add water as needed.
  
  Recipe by Marissa Nicosia
  
  Recipe FROM:
  <https://rarecooking.com/2015/02/27/an-excellent-cheap-soupe/>
 
MMMMM
--- SBBSecho 3.14-Win32
 * Origin: The Fool`s Quarter, fqbbs.synchro.net (1:105/500)
SEEN-BY: 1/120 15/0 18/0 200 50/109 90/1 105/7 10
11 44 81 500 106/201
SEEN-BY: 116/116 123/0 25 126 160 180 200 755
3001 128/260 129/305 135/115
SEEN-BY: 135/220 225 138/146 153/7715 154/10
218/700 222/2 226/30 227/114
SEEN-BY: 229/110 112 113 206 307 317 400 426 428
470 664 700 240/1120 250/1
SEEN-BY: 261/38 266/512 275/100 1000 282/1038
291/111 292/854 299/6 301/1
SEEN-BY: 320/219 322/757 342/11 200 450/1024 460/58
463/68 467/888 633/280
SEEN-BY: 712/848 1321 1321 2320/105 3634/0 12 24
27 56 57 119 5001/100
SEEN-BY: 5005/49 5019/40 5020/400 715 828 830 848
1042 4441 12000 5030/49
SEEN-BY: 5030/1081 5053/51 5054/8 5061/133 5075/35
128 5083/444
@PATH: 105/500 81 229/426 153/7715 3634/12
5020/1042 4441



   GoldED+ VK   │                                                 │   09:55:30    
                                                                                
В этой области больше нет сообщений.

Остаться здесь
Перейти к списку сообщений
Перейти к списку эх